Laura Korpinen

Kotimaani ompi Suomi

Perussuomalaiset ja perussuomalaisten äänestäjät on leimattu valtamediassa kouluttamattomaksi valkoiseksi roskaväeksi, joka ainoastaan purkaa omaa pahaa oloaan muukalaisvihaan.

Olen itse pitkän työuran tehnyt lakimies, asianajaja ja varatuomari. Haluan osoittaa omalla esimerkilläni, että Perussuomalaiset ja heidän äänestäjänsä ovat tavallisia suomalaisia ihmisiä, jotka opiskelevat, käyvät töissä ja huolehtivat asioistaan. Osa meistä on pidemmälle kouluttautuneita, osa muuten valveutuneita.

Toivon että antamani esimerkki rohkaisee ihmisiä äänestämään perussuomalaisia. Ei ole noloa olla perussuomalainen tai äänestää heitä. Jos Suomi ei ole suomalaisia varten, miksi se on? Onko se kaikkia muita varten – ja mikä merkitys sille silloin jää? Ei mikään, silloin Suomi voitaisiin saman tien lakkauttaa.

Meidän on pidettävä Suomen ja suomalaisten puolta, tämä on meidän kotimaamme, eikä maailma muutu paremmaksi, jos otamme Suomeen väkeä, jotka eivät työllisty, jotka eristäytyvät yhteiskunnasta, eivätkä hyväksy meidän länsimaisia tasa-arvokäsityksiämme. 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

15Suosittele

15 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Kyllä teillä työmaata riittää, mutta tsunamia on mahdotonta estää joten kannattaisi ehkä miettiä miten väistämätön voidaan tehokkaimmin sulauttaa suomalaiseen yhteiskuntaan.

Tuoreen arvion mukaan vuonna 2035 joka neljäs helsinkiläinen on vieraskielinen. Helsingissä asuu ja työskentelee silloin n. 450 000 henkilöä joiden äidinkieli on muu kuin Suomi.

Tällä hetkellä selvästi suurin vieraskielisten ryhmä puhuu venäjää ja muita entisen Neuvostoliiton alueen kieliä. Vuonna 2035 suurimmat kieliryhmät ovat Lähi-idän, Pohjois-Afrikan ja Kauko-Aasian kieliä puhuvat.

Tällä hetkellä joka viides lapsi Helsingin kaupungin suomenkielisessä varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa on vieraskielinen. Vuonna 2035 jo joka kolmas alle kouluikäisistä on vieraskielinen, mutta valtaosa heistä on syntynyt Suomessa.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006039963.html

Puheenjohtajanne Jussi Halla-aho on sitä mieltä, että maahanmuuttajille ei pidä antaa koulutusta, tulkkauspalveluita eikä antaa asuntoja. Perus­suomalaisten mukaan kaupungin ei tarvitse kehittää palveluja maahan­muuttajille vaan tulijoiden pitää sopeutua Suomen järjestelmään.

Halla-aholle sopii siis paremmin maahanmuuttajien eristäminen, jengit, ghetot, rikollisuus ja väkivalta. Tiedämme tasan tarkkaan mihin se on maailmalla johtanut.

Vaihtoehtona voisi olla Trumpin aita. Munkkiniemihän on "parempien" ihmisten asuinaluetta. Munkkiniemen voisi aidata. Puistotien alkuun voisi rakentaa korkean aidan ja porteilla olisivat vartiointiliikkeen miehet valvomassa raitiovaunujen matkustajia värikartan kanssa, kuka pääsee sisään ja kuka viedään poliisisaattueessa lentokentälle..

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Suurin kysymys lienee siinä, miksi "kotoutus" ei ole onnistunut? Ei missään Euroopan maassa.

Narratiivi: Populistit tarjoavat vain helppoja ratkaisuja, eivätkä ymmärrä kuinka monisyinen ja monimutkainen tämä maailma on.

Tietysti voisin vastata tähän Libiraalipöpien narratiiviin, miksi täytyy aina hakea ratkaisut kaikesta vaikeamman kautta, jos helppo vastaus on nokan edessä.

Tämä on vähän sama jos minulla on auton ajovalo palanut ja tiedän miten se vaihdetaan, mutta joku jengapää libiraali tulee neuvomaan, että sinun täytyy purkaa koko auto lampun ympäriltä, jotta pääset polttimoon käsiksi.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Sivuhuomiona totean, että sellaisiakin autoja on, joissa pitää jonkin verran purkaa valaisimen ympäriltä, jotta pääsee vaihtamaan polttimon. Se on selkeä suunnitteluvirhe tai tahallista kiusantekoa.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Ei kyseessä ole mikään pysäyttämätön tsunami, poliittiset päätökset määrittelevät sen miten Suomi kehittyy.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Varsiolle sattui nyt pini pilkkuvirhe.

Tuon kaavan mukaan Helsingissä asuisi 2035 1.8 miljoonaa asukasta. Kaupungissa asuu 2019 kuitenkin n. 650 000 asukasta, joten kasvu olisi muikeaa.

"Helsingissä asuu ja työskentelee silloin n. 450 000 henkilöä joiden äidinkieli on muu kuin Suomi."

Vantaa, Espoo, Kirkkonummi, Nurmijärvi ja Sipoo eivät pidä siitä, että ne lasketaan Helsinkiin kuuluviksi.

Lauseeseen sijoitettu sana "työskentelee" herättää suoranaisia naurunpurskahduksia. Helsingin työtätekeviä maahanmuuttajia voi käydä katsomassa puolen päivän aikaan Itiksen ostoskeskuksen kahvioissa. Siellä ei näy valkoista väriä kuin cafe lattessa.

Halla-aho, jolle ei kannata laittaa sanoja suuhun, on joskus ottanut kantaa siihen, kannattaako Suomeen vastaanottaa aikuisia ihmisiä, joille kaikki on opetettava kädestä pitäen aakkosista alkaen aina vessassa käymiseen saakka.

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Juha-Pekka Kosonen

Kiitos korjauksesta.

Henkilö joka lukee nyt sen Helsingin Sanomista linkatun artikkelin pystyy hahmottamaan kyllä mistä luvuista siinä puhutaan. Toisin sanoen maahanmuuttajien kasvu jatkuu arviolta Helsingin seudulla tuohon 450 000 henkeen joiden äidinkieli on muu kuin Suomi. Siis kasvu jatkuu. Se ei tarkoita sitä, että vuoteen 2035 mennessä tulee 450 000 uutta maahanmuuttajaa.

Kukaan ei tietenkään osaa tarkkaan arvioida kuinka moni tästä kasvavasta muutosta olevista käy töissä 15 vuoden kuluttua, mutta luonnollinen kehitys on kuitenkin se, että tulevaisuudessa kantasuomalaisten työikäisten osuus alenee väestön nopean ikääntymisen myötä ja väestömäärän lisääntyessä uusia työpaikkoja syntyy jo sen johdosta. Jo nyt maahanmuutto korvaa merkittävästi kantaväestön työvoiman vähenemistä. Se on faktaa !

Halla-ahon kannatkin lukija löytää Hesarin artikkelista.

Minun kantani tähän kommenttiin on vain se, että näissä globaalin kehityksen vallitsevissa olosuhteissa, Suomessa ei yhden puolueen kannanotoilla ole suurtakaan vaikutusta muuttaa tosiasiaa maahanmuuton lisääntymiselle eikä sille, että tulevissa, jo nykyisessäkin, sukupolvissa on Suomessa syntyneitä maahanmuuttaja-taustaisia lapsia jotka elävät kantasuomalaisten ja maahanmuuttajien muodostamissa perheissä. He ovat tulevaa normaalia työvoimaa.

Miten PerSut ajattelevat luokitella nämä perheet ja niihin syntyneet lapset. Perheet saattavat olla lähisukulaisesi perheitä ja heidän lapsensa sukulaisiasi tai lapsenlapsiasi. Kelpaavatko sitten suomalaiseen yhteiskuntaan ja veronmaksajiksi ?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #6

"Miten PerSut ajattelevat luokitella nämä perheet ja niihin syntyneet lapset."

Ei tarvitse mitään luokitella vaan käyttää järkeä maahanmuuttopolitiikassa. Suomeen ei tarvita yhtään suosiaaliturvalla elävää lisämään julkisia menojamme. Kokoomuksesta järki on kadonnut sdp:ssä sitä ei ole ollutkaan.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

"Tuoreen arvion mukaan vuonna 2035 joka neljäs helsinkiläinen on vieraskielinen."

Uskotko tuon olevan luonnonlaki? Jotain mitä järkevällä politiikalla ei pysty korjaamaan?

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

#1.

Olen itse ollut "maahanmuuttaja". Muutin siis kaksikymppisenä, kouluttamattomana naapuriimme. Muutin sinne hankkiakseni toimeentuloni omalla työlläni. Ja sen myös tein.
Tuolloin, 1960-luvulla, siellä ei ollut mitään sosiaaliapua saatavilla "maahanmuuttajille",
Oli hankkiuduttava itse töihin, hankittava itse asunto vapailta markkinoilta, oli hankittava työpaikka itse. Kaikki tuo onnistui vaikka kielitaitoa ei ollutkaan kun menin sinne. Ei ollut edes kielikursseja muita kuin työväenyhdistyksen iltakurssi jossa sielläkin puhuttiin enimmäkseen naisista, viinasta ja autoista. Ja kaikki suomeksi. Kävin kahtena iltana.
Kuitenkin, puolen vuoden maassa oleskelun jälkeen täytin veroilmoitukseni itse, eikä siitä tullut huomauttamista.
Menin ajokortin takia lääkäriin ja otin työkaverin, joka oli kielitaitoinen, mukaan tulkiksi. Kun menimme vastaanotolle, lääkäri kysyi, ruotsiksi, että "Kuka tuo on ja mitä hän täällä tekee?" Kaveri vastasi että on tulkkaamassa minua. Siihen lääkäri vastasi että ei sinua tarvita. Homma hoitui ja sain korttini. Kaveri sitten pyysi 50;- SEK palkkioksi, hänhän oli työajallaan eikä se ollut kohtuutonta. ( Tuntipalkka oli siinä 10;- tienoilla ) Ajattelin että ei helkkari, ei minulla ole varaa tuollaiseen.
Alle vuoden puhuin ja luin kieltä niin hyvin että tulin kaikissa päivittäisissä asioissa hyvin toimeen. Kolmen vuoden jälkeen jo käytännössä täysin.
Siispä, tulkkipalvelut ovat tarpeettomia ja ne kannustavat vain olemaan opettelematta kieltä. Ja kun ei osaa kieltä, syrjäytyy yhteiskunnasta. Näin käy välttämättä.
Siis opin kielen kuuntelemalla ja lukemalla päivälehtiä ja sitten TV:stä. Varsinkin ulkomaalaisista elokuvista kun niissä oli teksti.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Perussuomalaiset ja perussuomalaisten äänestäjät on leimattu valtamediassa kouluttamattomaksi valkoiseksi roskaväeksi, joka ainoastaan purkaa omaa pahaa oloaan muukalaisvihaan."

Tällaiasta kuvailemaasi porukkaa Suomesta toki löytyy ja he ovat yhtä hyviä Suomen kansalaisia kuin kaikki muutkin, yhtä hyviä kuin se parempi väki, valkokauluksinen herrasväki, kokoomuslaiset, lahjakkaat ja kyvykkäät, joiden etua ajamaan blogistin kaltainen yksilö sopisi paremmin kuin valkoisen roskaväen etuja ajamaan.

Mutta tietenkin valkoinen roskaväki on oikeutettu saamaan eduskuntaan omat edustajansa ja se myös tarvitsee näitä omia edustajiaan.

Valkoinen roskaväki ja kaikki ne jotka eivät oikeastaan asioista mitään ymmärrä, tarvitsevat eduskuntaan omat edustajansa, mutta heitä edustamaan sopii paremmin Teuvo Hakkaraisen tai Ilja Janitskinin tapaiset henkilöt. Menneinä aikoina Timo Soini valitsi kantoraketikseen politiikan parrasvaloihin Tony Halmeen.

---------------

Olen kovasti ihmetellyt sitä miksi Ilja Janitskin ei ole persujen ehdokas, vaan Väyrynen sai hänet kaapatuksi omaan tähtipuolueeseensa. Eikö Ilja kelvannut persuille, vai eikö persut kelvanneet Iljalle?

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

"Olen kovasti ihmetellyt sitä miksi Ilja Janitskin ei ole persujen ehdokas, vaan Väyrynen sai hänet kaapatuksi omaan tähtipuolueeseensa. Eikö Ilja kelvannut persuille, vai eikö persut kelvanneet Iljalle?
"
*****
Se vain kertoo ettet ole oikein seuraillut asioita. Janitskin esim. on niin paljon Kremliin/Venäjään kallellaan että käy sukkana Väyrysen porukoihin - ei persuihin.

Onhan esim. noistakin jo muutamat vuodet aikaa:
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/188835-jussi-hall...

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/381849-l...

Olisi ohuesti huolestuttavaa mikäli Väyrysen joukkiosta menisi edes joku läpi
https://yle.fi/uutiset/3-10070894
En ole lainkaan varma onko Väyrynen koskaan ollut suomalaisten puolella... omalla puolellaan kylläkin.

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

Arvoisa kansanedustaja-ehdokas,

Pääsit Alma-media/Uusi Suomen vaalikoneen vastauksiesi perusteella sijalle kahdeksan (8) eli kympin sakkiin (ei huono!) 77% lukemalla minun vastauksiini verrattuna. ’Paras’ ehdokas sai 83% vastaavuusarvon.
Olit naisista sijalla kolme (3), kaksi PS naisedustajaa edellä, ja sait paremman arvon kuin Ville Rydman (kok) ja Terhi Koulumies (kok).

’Arvomme’ eroavat
- Viinit ruokakauppaan
- Pääomaverot
- Hornettien korvaaminen
- Vanhempain vapaa

Arvomme vahvuusasteet eroavat kohdissa:
3, 7, 16, 20, 21, 24, 25

Tänä aikana ihmiset (minä) odotan vahvoja mielipiteitä (vrt Greta Thunberg, Li Andersin, Laura Huhtasaari jne), mutta ymmärrän että politiikan kentällä toimittaessa pitää tehdä kompromisseja omien arvojen vastaisesti!

Hyvää vaalimenestystä toivottaen,
Insinööri **3 (ret)

P.S.
Olen elämäni aikana äänestänyt seuraavia puolueita aikajärjestyksessä, ensimmäinen parikymppisenä jne:
SDP, Vihreät, Kokoomus, Perussuomalaiset

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Väärä maahanmuutto aiheuttaa valtavasti ongelmia, siitä juuri Ruotsi on paha esimerkki.

Nyt siellä on ollut kohua siitä kun erään Halmstadilaisen koulun oppilaista huomattava osa kieltäytyy menemästä kouluun(tai vanhemmat kieltävät), koska yksintulleet muslimipojat aiheuttavat jatkuvia ja vakavia ongelmia.

Tässä siitä yksi kirjoitus ja taisi siitä SVT:kin jotain kirjoittaa.

https://m.facebook.com/joakim.lamotte/photos/a.721...

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Meistä sykkiläisistä ei saa "tavallisia ihmisiä" millään ; )

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset