Laura Korpinen

Herra Hakkarainen

Perussuomalaisena ehdokkaana saan toistuvasti kuulla piikittelyä kanssaehdokkaitteni edesottamuksista.

Nämä kanssaehdokkaitteni tekemiset ovat itselleni täysin yhdentekeviä eivätkä vaikuta ehdokkaana olemiseeni.

Olen Perussuomalaisten ehdokkaana, koska meillä ei ole varaa nykyisenkaltaiseen maahanmuuttoon, joka lisää turvattomuutta, rasittaa talouttamme, heikentää huoltosuhdettamme ja luo keskuuteemme rinnakkaisyhteiskunnan, joka pitää naisia vähempiarvoisina kuin miehiä. Yhden yhteiskunnan varaan jättäytyneen maahanmuuttajan elättämiseen menee keskituloisen suomalaisen koko vuotuinen tulovero. Vuotuinen kokonaislasku yhteiskunnalle epäonnistuneesta maahanmuutosta on varovaisten arvioiden mukaan 3,2 miljardia euroa. Perussuomalaiset haluavat tähän muutosta, toisin kuin vanhat valtapuolueet.

Lasku yhteiskunnalle ja naisille pysyvät, vaikka kanssaehdokaskollegani käyttäytyisivät kuinka salonkikelpoisesti tahansa.

Ainoa keino vaikuttaa Suomen kannalta tuhoisaan kehitykseen on saada politiikan suunta muuttumaan, ja se tapahtuu äänestämällä Perussuomalaisia. Ei pitämällä yksittäisille ehdokkaille käytöskoulua.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (33 kommenttia)

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

"Nämä kanssaehdokkaitteni tekemiset ovat itselleni täysin yhdentekeviä eivätkä vaikuta ehdokkaana olemiseeni."

Ehdokkaana otsikossasi on kuitenkin vain Hakkarainen, ei kai vaan huomion kiinnittämiseksi kirjoitukseesi?

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä

Herra Hakkarainen tunnetaan Mauri Kunnaksen lastenkirjoista unissaan kävelevänä vuohipukkina, jolla on sininen yöpaita.
Teillä kiiluvasilmäisillä on taipumusta tehdä johtopäätöksiä, jotka johtavat keskustelun harhapoluille.
Terv Nimim "Kokemusta on"

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Jari Räihä

Oliko se vuohipukki kansanedustaja ? Mihin suuntaan sinä olet nyt tätä keskustelua repimässä ?

En kuitenkaan pidä Laura Korpista niin suurena lastenkirjojen fanittajana, että hän nostaa fantasiahahmoja oman puolueensa ehdokkaaksi.

Täällä on yksi toinenkin joka veti heti Hakkaraisesta johtopäätöksen, että Kokoomus on väkivalta- ja tappajapuolue !

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Jotenkin kummasti näyttää siltä, että muut puolueet sentään häpeävät jäsentensä törmäilyjä, eivätkä puolusta niitä.

Tasapuolisuuden nimissä on todettava, että jos Haavisto todella valehteleli tv:ssa sivaristaan, on sekin inhottavaa, siis valehteleminen, ei sivari.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Reaktioista presidentin uudenvuoden puheeseen päätellen, trendi näyttäisi olevan sen suuntainen, että olemme kaikki yksilöitä, emmekä veljiemme/sisariemme vartijoita. Vastaamme vain omista toilailuistamme, myös politiikassa. Saman vastauksen saa kysymykseen Vihreiden kannasta Carunan myyntiin, yksittäisen poliitikon päätös, ei puolueen.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Eihän kokoomustakaan pidetä yleisesti väkivalta- tai tappajapuolueena, vaikka kokoomuksen jäsenistöllä on runsaasti väkivaltarikostaustaa aina henkirikoksiin saakka.

Ainoa puolue, jolla puolueena on leima otsassaan on keskusta sanonnan KEPU pettää aina kautta.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Jos ajatellaan että olisikin persujen kanssa asioista samaa mieltä ja haluaisi äänestää persuja, toivoen heidän pääsevän hallitukseen.

Tulee pieni... tai noh ei ihan niinkään pieni...ongelma.
Siinä kohtaa joku saattaa miettiä kenestä ne persujen ministerit.

Historia on osoittanut että monesti ministereiksi nostetaan sitä puolueen "kermaa", eli niitä jotka ovat isossa roolissa puolueessa.... puheenjohtajistoa?
No ketä on persujen puheenjohtajistossa?... Hakkarainen, Huhtasaari...

Veikkaanpa että tässä kohtaa moni alkaa miettiä .... josko jollain muullakin puolueella olisi maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvia kantoja.

Persujen kannattaisi oman edun nimissä ottaa jollainlailla kantaa kenestä ne ministerit tehtäisi jos hallitukseen päästäisi.
Vinkkinä sanoisin ettei siinä kohtaa kannata mainita sellaisia nimiä, jotka edes kirjoitusvirheen kanssa voisi sekoittaa tuohon kaksikkoon.
En usko että muiden puolueiden tarvitsee tuollaista "julkistusta" tehdä, mutta persut on tässä kohtaa poikkeus.

Tosin persujen kohdalla taitaa mennä tällä hetkellä niin, että n.13% ei mieti ministereitä vaan ihan muuta.

Eikä tuo mainittu kaksikko oikestaan ole kuin jäävuoren huippu.
Tosin tuo kaksikko on erittän toimiva pariskunta oppositiopolittiikassa, jossa pelkkä räksytyskin toimii.... näyttihän sen toteen Ville Niinistökin.

Loppujen lopuksi paljon riippuu siitä mitkä on persujen tavoitteet... hallitus vai oppositio.

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

Faktantarkistus:

Väite:•
No ketä on perussuomalaisten puhjohtajistissa? ... Hakkarainen

Todellisuus:
Hakkaraindn on ajat sitten itse eronnut varapuheenjohtajan paikalta ensimmäisen tangaistusvaatimuksen jälkee!

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

#13

Nojoo...totta, en seuraa ihan niin tarkkaan persujen puheenjohtajatilannetta.

Mutta ei tuo muuta pointtia.
Parsujen annattaisi hiukan ottaa kantaa kenestä ne mahdolliset ministerit tehtäisi että kansa edes vähän tietäisi mihin soppaan lusikkansa laittaa.

Tai näin ainakin itse ajattelen.
Voin tietysti olla tässäkin asiassa ajattelultani rajoittunut.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Ainoa keino vaikuttaa Suomen kannalta tuhoisaan kehitykseen on saada politiikan suunta muuttumaan, ja se tapahtuu äänestämällä Perussuomalaisia. Ei pitämällä yksittäisille ehdokkaille käytöskoulua."

Persujen äänestäminen ei vaikuta yhtään mihinkään, sillä vaikka persuista löytyy vieläkin ministeriainesta jonkin verran, yksikään puolue ei ole luvannut ryhtyä persujen hallituskumppaniksi.

Yksin persut eivät pysty hallitusta muodostamaan, joten persujen äänestäjien maahanmuuttokriittiset tavoitteet jäävät joko saavuttamatta, tai ne saavutetaan muiden puolueiden toimesta.

Jos persut eivät ole mukana hallituksessa, kovinkaan monet näistä persujen tavoitteista eivät tule mukaan hallitusohjelmaan ja vaikka persut jostain politiikan oikusita ja kiemuroista ja lehmänkaupista johtuen otettaisiin mukaan hallitukseen, vain pieniä osia persujen tavoitteista tulisi mukaan hallitusohjelmaan.

Mikäli persut lähtisivät mukaan tällaiseen hallitusyhteistyöhön, se merkitsisi sitä että kannattajakunta ei antaisi sitä anteeksi. Joku osa puolueesta lähtisi omille teilleen, esimerkiksi perämetsien viitasaarelaiset, ne Hakkaraisen kannattajat.

Persujen tavoitteiden ajaminen persupuolueen kautta on toivotonta, sen tietää älykkäänä miehenä myös persujen puheenjohtaja Halla-aho, joka keskittynee puheenjohtajana lähinnä jonkinlaisen hillotolpan itselleen hankkimiseen.

Niiden jotka todella kannattavat persujen ohjelmaa ja haluaisivat sen toteutumista, kannattaisi keskittyä ajamaan niitä asioita joidenkin muiden polueiden sisältä käsin. Persuja äänestämällä mitään ei tule tapahtumaan.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala
Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

...Jos en aivan väärin muista, niin aikanaan jytkyhurmiossaan silloinen peruspomo olisi pohtinut, että tuli niin iso potti että siitä saisi vaikka kaksikin puoluetta? -Ilmeisesti ajatteli sellaista rupusakin karvahattumallia ja toista vähän fiininpää jota johtaisi sitten itse ja jonka porukan kanssa voisi uskaltautua hallitukseenkin...?

Kirjassaan jo sitten totesikin ylimielisenä, että ilman HÄNTÄ ja JYTKYÄ mm. Oinonen työntelisi edelleenkin potkukelkkaa kotiseudullaan ja Hakkarainenkin olisi onnellisempi sahurina sahallaan...(!?).

Näin peruspomo, Suur-Visiiri ja nykyinen rukousaamiaisten mies Soini, joka ilmeisesti erehtyi uskomaan, että "fiinimmän loikkarikermansa" kanssa onnistuu vetoamaan "keskiluokkaan" ja synnyttämään sen "fiinimmän" puolueen...?
...sellaisen "ARVOKONSERVATIIVISEN..."

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

Vai ovat kanssaehdokkaiden tekemiset yhdentekeviä? Hah, kaikkea muuta. Sen tekemisen perusteella Hakkaraisen palvojat äänestävät hänet taas eduskuntaan täältä Keski-Suomesta, Sinua ei äänestetä. Ja mitä hän tekee eduskunnassa? (huom. kysymys on retorinen ja humoristinen)

Minulle se ei todellakaan ole yhdentekevää, vaikka olen eri puolueesta.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

"Hakkaraisen palvojat" :D:D

Näin se uskonto luikertelee kieleen ja mieleen.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Hakkarainen on perussuomalaisten ikoni.

Blogisti on kyllä ehkä enemmän ministeriainesta kuin Hakkarainen, mutta vähän niinkuin eliitin edustaja, juuri sen kaltainen ihminen joidenka vallan vastustaminen on perussuomalaisten eräs perusteeseistä.

Mutta nyt tämä eliitinvastaisuus on ollut hiipumaan päin, kun sekä puheenjohtaja, että presidenttiehdokas, ovat olleet eliitin edustajia.

Hakkarainen edustaa sitä aitoa ja oikeaa perussuomalaisuutta ja sillä on edelleen kannatusta puolueessa, samoin kuin eliitinvastaisuudella.

Miten kävisi jos hakkaraisuuden kannattajat lähtisivät puoluesta? Eliittipersujen, eli hillotolpille pyrkijöiden suosio romahtaisi.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard Vastaus kommenttiin #18

Totta, persujen julkisivu on siistiytynyt. Tosin tarkoitamme eliitillä eri asioita, minulle keskiluokka ei ole eliittiä, eikä edes miljönääri, jolla ei ole polittista valtaa. Skandaaleja on paljon vähemmän kuin Soinin aikaan kymmenen vuotta sitten. Tai sitten ilmapiiri on hieman avartunut näkemään myös suomalaiset vähäosaiset apua tarvitsevina ihmisinä.

Vieraskoreutta suomalaisissa on paljon, vieraita autetaan ja ollaan ystävällisiä, mutta omille mylvitään. Näkyy erityisesti sosiaalipalveluissa. Ei ne sosiaalitantat kehtaa tulkin välityksellä mamuja mistään syyllistää, mutta omia kohdellaan mielivaltaisesti, on onni osua hyväntahtoiselle ihmiselle, sosiaalialan tapa.

Persujen kannattajakunta näkyy muuttuneen Soinin jengin lähdön jälkeen, siitä oli juttu alunperin Husiksessa::

"Insinöörit, talousjohtajat ja itc-asiantuntijat ovat heitä, jotka kokevat perussuomalaisen maailmankuvan yhä läheisemmäksi itselleen. Eikä vähiten puolueen edustaman kriittisen maahanmuuttopolitiikan vuoksi. Ajatus perussuomalaisista pelkästään yhteiskunnan vähäosaisten foorumina on pahasti puutteellinen." https://www.suomenuutiset.fi/yha-useampi-huippukou...

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #20

"Ajatus perussuomalaisista pelkästään yhteiskunnan vähäosaisten foorumina on pahasti puutteellinen."

Joo, alunpitäen persut oli perämetsien miesten puolue, sitten se levisi laitakaupunkien syrjäytyneen väestön äänenkannattajaksi, nyt siihen kuuluu maistereita ja tohtoreita.

Viimeksimainitut ovat tietenkin tajunneet persujen kannatuksen kasvun tuomat mahdollisuudet nousta sivutietä, tai oikotietä poliittiseen eliittiin.

Toki tämä tohtoreiden ja maistereiden näkyvyys puolueen johtoelimissä on tuonut jonkin verran myös eliittiäänestäjiä puolueen piiriin, mutta miten kaikki nämä väestöryhmät mahtavat nivoutua yhteen, saman aatteen kannattajiksi?

No, se ei onnistuisi, ellei nykyjohto olisi nostanut yhtä aatetta ylitse muiden, se on aate joka nivoo yhteen kaikki eri taustaiset ja eri tavalla ajattelevat persut.

Sen takia persujen vaalitilaisuuksissa on vaarallista ottaa esiin muita aiheita kuin maahanmuuttokriittisyyttä.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #22

Persulit eivät koskaan ole olleet vähäosaisten foorumi. He ovat vallanpitäjien valitusosasto joka ohjaa ihmisten aiheellista huolta ja tyytymättömyyttä vallanpitäjien kannalta harmittomaan älämölöön. Niin oli aikoinaan E.Hentunen, V.&S.vennamot ja nyt persulit. T.Soinin graduunsa kirjoittaman mukaan: "Nämä demagogit [=populistit] käyttävät "yksinkertaista” tavallista kansaa omien etujensa astinlautana. Kerran yhteiskunnan kyydistä pudonnutta kansanosaa petetään siis vielä kerran”. Nuo kotiläksyntä tehtyään hän ryhtyi itse demagogiksi omaan puolueeseensa.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #23

Tässä on kyllä paljon asiaa.

Tavallista kansaa on helppo jymäyttää ja siksi jymäyttäjiä riittää.

Normaaleissa puolueissa ei aina edes tajuta miten ja millä konstilla tavallinen kansalainen on jymäytettävissä. Sen takia nämä populistit menestyy nyt kaikkialla.

Trump on loistava esimerkki tästä populistitaktiikasta. Trump ei edes kuvitellut että hänestä voisi tulla näillä menetelmillä presidenttiä. Trump vain halusi julkisuutta bisnestensä edistämiseksi ja hän itse taisi olla eniten hämillään ja yllättynyt oman valintansa johdosta.

Mutta niin se vain on. Tavalliselle kansalle ei pidä yrittää selittää mitään politiikan rakettitiedettä, sille riittää aivan älyttömät yksinkertaistukset, tyyliin Trump tai tyyliin Hakkarainen.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #24

Populismi menestyy niin kauan kun siitä on jollekin hyötyä, yleensä vallassa olevalle eliitille. Jos populistidemagogin suosio alkaa olla liian suuri, hänet joko ostetaan hillopurkilla tai hänen erikoiskäsittelynsä yhteiskunnallisessa hegemoniassa, lue valtamediassa, muutetaan.

Jälkimmäisestä on meillä juurikin erinomaisen tuere esimerkki. Kun persulit olivat vielä pikkupuolue, heihin suhtauduttiin kovin suojelevasti ja myötäsukaisesti valtatiedonlevitteissä. Jytkyttelyn jälkeen suhtautuminen muuttui enemmän normaalia puoluetta muistuttavaksi mutta nyt taas kun kannatus on tippunut ja tarjolla on poliittisilta tavoitteiltaan eliitille vakavamman uhkan muodostajia, persulit taas kelpaavat, jopa mestari vakavasti otettavaksi poliitikoksi.

Käyttäjän antsu1 kuva
Antero Metso

Luonnonystävänä ruokin aina silloin tällöin trolliakin. Teillä on siellä Uudellamaalla kokenut, maahanmuuttoon varovaisesti suhtautuva ja korkeasti koulutettu ammattipoliitikko nimeltään Paavo Väyrynen. Perussuomalaisista on kyllä jo tässä vaiheessa tullut, entisenä hallituspuolueena, aika lailla salonkikelpoinen osa vakiintunutta establishmenttia.

Vakavasti ja vähemmän piikitellen puhuen, oletko koskaan miettinyt, että tuo "meillä ei ole varaa nykyisen kaltaiseen maahanmuuttoon" missaa aika pahasti pointin? Siis on aivan kaksi eri asiaa, onko johonkin asiaan varaa ja onko jokin asia silti järkevää tehdä. Minusta meillä on nykyisellä taloudenpidolla varaa parantaa maailmaa vielä tästä maailman tappiin asti. Myymme joka päivä maamme itsenäisyyttä ja päätäntävaltaa kasvattamalla valtion velkaa veronalennusten, verotuksen norsunmentävien porsaanreikien ja kaikenlaisten mukavien tukiaisten vuoksi. Koko Suomea ja sen päätäntävaltaa ei ole myyty ihan vielä. Pistämällä loputkin lihoiksi meillä on varaa toimia suosittuna ilmaislomakohteena Välimeren kumiveneristelyjen matkanjärjestäjille vielä vuosikymmeniä. Minusta keskustelu kannattaisikin suunnata naurettavan ja valheellisen rahojen loppumisargumentin sijaan siihen, millaista tulevaisuuden Eurooppaa ja Suomea tämän päivän suomalaiset haluavat rakentaa. Nyt olemme pikku hiljaa tekemässä maastamme helvettiä osalle asukkastamme.

Itse olen kohtalaisen kansallisitsekäs ihminen. Haluan toki, hyväntahtoisena ihmisenä, auttaa toisten maiden hädänalaisia, mutta en hyväksy oman taivaspaikan ostamista veronmaksajien rahoilla. Suomen päättäjät valitaan ajamaan Suomen etua. Minusta se, että "hyvien" päättäjien sädekehäostoksia rahoitetaan julkisen terveydenhoidon leikkauksilla, lastemme henkisellä ja psyykkisellä terveydellä ja vanhustemme ajamisella köyhyyteen, samaan aikaan kun velkaa otetaan muihin tarkoituksiin, ei yksinkertaisesti ole vastuullista oman maan kansalaisia kohtaan. Tämän pelleilyn täytyy loppua.

Harkitsehan sinäkin vielä koulutettuna ihmisenä, kannattaako tarttua tuohon taloudenhoito-argumenttiin, kun jokainen jolla on edes yksi toimiva silmä päässä ja halua katsoa näkee, että hinta ei ole se ongelma, vaan tavoite mitä yhteiskuntamme haluaa rahalla tehdä on tällä hetkellä väärä.

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

Juu, näin helsinkiläisenä ei herra Hakkaraisen tekemiset ja sanomiset vaikuta siihen ketä äänestän. Vain arvoisan edustajan (blogostin) miielipiteet ja kirjoitukset vaikuttavat siihen päädynkö kirjoittamaan edustajan numeron äänestyslappuun. Siihen ei siis vaikuta sukupuoli, ihonväri, aviosääty, tms.

Äänestyspäivänä (virallisena) ratkaisu on tehtävä... Kovasti harkitsen :)

Jukka Ryhänen

Yhteiskuntaa vaaditaan muuttumaan aina vaan liberaalimmaksi mutta kansanedustajien pitäisi käyttäytyä mahdollisimman konservatiivisesti.

Kummallista.

Laura, olet loistava. Hienoja kirjoituksia. Sinulla on terve järki ja kirkas ajatus. Lisäksi olet rohkea, tasapainoinen, kaunis, vahva, yrittäjä - mitä vaan voi ihminen parhaimmillaan olla.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Ryhänen on käsittänyt liberaaliuden kovin kummallisesti. Kysehän on siitä pitäisikö persuleidenkin, m.l. Hakkarainen, noudattaa lakeja jotka tarjoavat ihmisille heidän koskemattomuutensa ja loukkaamattomuutensa. Ei siitä miten vapaamielisesti ihmiset sallivat toistensa elää omaa elämäänsä jos eivät aiheuta haittaa muille ihmisille ilman heidän omaa aikuista tahtoaan.

Jukka Ryhänen

Toki Jorma-hyvä ymmärsit mitä tarkoitin: yleisesti ottaen.

Erityisesti ottaen taas: minä olen aina tykännyt Teuvon kansanmiestyylistä jossa hän juopottelee milloin Bandidoksen kerholla ja milloin Viitasaarella, metsästysmajalla jne.

On aika makeeta että eduskunnassa on kunnon äijiäkin eikä pelkkiä nysveröitä.

Tyyli on vapaa.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #26

Seksuaalisesta ahdistelusta ja varkaudesta tuomittu känniääliö ja nälväilijä on siis "äijä". Onhan siinä toki miehenmallia mutta toivottavasti kukaan ei erehdy sitä käyttämään omaan tai kasvattamiensa lasten elämään oppina ja ojennuksena, muuten kuin vain ja ainoastaan varottavassa mielessä.

Tyylin ei pitäisi todellakaan olla noin vapaa. Sillä toisten hopeat, rituaaliseen jumalan lihan syömiseen ja veren särppimiseen tarkoitetutkaan, eivät ole vapaita haaskattavaksi ja seksuaalisesta ahdistelusta jää jäljet.

Jukka Ryhänen Vastaus kommenttiin #27

En aina oikein tiedä kuinka tosisaan ihmiset jotain vanhoja rikoksia muistelevat. En minä edes miettinyt niitä kun kommenttini kirjoitin.

Eikä minulle merkitse mitään mitä joku on joskus tehnyt jos ei tee sitä enää, ainakaan jos kyse ei ole erityisen törkeästä rikoksesta. Sellaisena kirkkokeikkaa tuskin voidaan pitää.

Eikä kai Teuvo ole kirkkohopeita enää varastellut?

Seksuaalista ahdistelua taas harrastavat meistä ihan kaikki joten siitä nyt ei kannata edes puhua.

Melko eri kriteereillä katselemme asioita jos tosissasi olet sitä mieltä että määrittelet ihmisen esimerkiksi jonkun vanhan varkauden perusteella. Ammattivaras on sitten tietysti asia erikseen mutta siitähän ei ole nyt kyse.

Rikosrekisterikin unohtaa vanhat varkaudet melko pian. Teuvon kirkkokeikka on poistunut sieltä ajat sitten.

Ei kyse ole mistään miehen mallista. Kyse on henkilöstä joka on minusta oikeasti hauska tyyppi. Rehti maalaismies kaiken epäaidon ja feikkaavan pyrkyri julkkistarjonnan keskellä.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #28

Ryhänen kirjoitti: "Seksuaalista ahdistelua taas harrastavat meistä ihan kaikki joten siitä nyt ei kannata edes puhua."

Ehkä Ryhänen tässä arvioi vain itse itseään eikä muita. Tolkulliset meistä pystyvät toki erottamaan ahdistelun muusta sosiaalisesta käytöksestä.

En suinkaan "muistellut vain vanhoja" viitatessani Hakkaraisen vanhoihin tuomioihin vaan siihen, että silloin känniääliö ja myös nykyisin uusilla tuomioillaan känniääliö. Jos sellainen on Ryhäsestä äijän malli niin etsin omani toisaalta.

Minusta tuollainen ei ole edes hauskaa. Eikä rehti maalaismies käyttäydy noin. Jopa pahimmat urbaanijupit kaikessa korskeassa arroganssissaan käyttäytyvät paremmin, vakkei sekään paljon ole.

Jukka Ryhänen Vastaus kommenttiin #29

Jotta saat kontaktin vastakkaiseen sukupuoleen (mikäli olet hetero tarkoitan) niin joudut jollain tavalla sen kontaktin ottamaan. Toinen voi kokea sen kontaktin ottamisen myös ahdisteluksi vaikka omasta mielestäsi käyttäytyisit kuinka mallikelpoisesti tahansa.

Ei siinä auta se että olet omasta mielestäsi tolkun ihminen - jos päätösvallan annat sille kuka kontaktisi kohteena on.

Itse en ota oikeastaan mitään kontaktia kehenkään. Elän elämääni sinkkuna ja kiinnostukset ovat monista syistä johtuen aika lailla lakanneet.

Jos pidät ahdisteluna sitä että halaa kollegaansa ja antaa tälle pusun työpaikan pikkujouluissa niin ok. Enitenhän se riippuu pusun kohteen tuntemuksista. Jos Ruoho näin koki niin ok. En usko että hän olisi tehnyt pelkästä halailusta mitään ilmoitusta eikä mitään juttua olisi tullut elleivät muut olisi Ruohoa kehottaneet. Mutta tätähän on puitu kyllästymiseen asti. Mitä se oikeastaan minulle tai sinulle kuuluu vähääkään mitä jotkut Teuvo ja Veera tekevät tai olevat tekemättä.

En tiedä mistä tuo "äijän malli" terminologia ja malli tulee. Itse en ajattele noin hurskaasti ja muodollisesti ollenkaan.

Jukka Ryhänen Vastaus kommenttiin #29

Vielä tuosta "äijän mallista". Jäin sitä miettimään. Voihan siinä jotain perää ollakin tarkemmin ajatellen. Tunnistan nimittäin sen että ihailen kyllä ns. vanhan liiton touhua jossa ei kuvia kumarreltu eikä sievistelty.

Toisaalta taas, omassa lähipiirissä haluan rauhaa ja järjestystä, kurinalaisuutta.

Ehkä olen sitten väärässä tässä asiassa eikä minun pitäisi puolustella Teuvoa. Teinköhän sen sen takia että en pidä median persuvastaisuudesta? En ole itse perussuomalaisten jäsen enkä edes kovin lähellä puoluetta. Nuorempana olin perinteisten puolueiden äänestäjä poislukien sdp.

Voi olla että vihapuhehurskastelu ym. selvästi järjen vastainen, ihmistä ärsyttävä toiminta on saanut aikaan vastareaktion jossa Hakkaraistakin haluaa puolustaa. No, pidän linjani ja puolustan Hakkaraista. Teuvo, anna mennä vaan ! Tee mitä lystäät niin kauan kuin olet päinvastaista mieltä kuin vihertoimittajat. Työnnä niille tampioille nössöille luu kurkkuun.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen Vastaus kommenttiin #31

Ryhänen kirjoitti kontaktin hakemisesta vastakkaiseen sikupuoleen (tai vaihtoehtoisesti joihinkin muihin sukupuoliin). Tuota juuri tarkoitin. Tolkun immeinen erottaa kontaktin ja kontaktin sekä osaa lukea vastapuolen vastauksia. Hakkaraisella tuollainen tolkku tuntuu olevan n.s. hakusessaan. Jos hänellä se joskus on ollut, se on jäänyt johonkin josta hän ei näy osaavan sitä enää hakea.

Massatiedonlevitteet eivät ole erityisen persuvastaisia. Alunperin ne syöttivät ja lihottivat jytkyt. Sen jälkeen oli lyhyt vaihe jolloin heitä kohdeltiin kuten muitakin puolueita mutta nyt sinelmien eron jälkeen on taas palattu hellävaraisempaan käsittelyyn. Tosin kaikkia hakkaraisia ei heidän joukostaan saa piiloon millään ilveellä.

Ei siis kannattaisi yllyttää Hakkaraistakaan sillä rötöstelyä, älämölöstelyä ja häiriköintiä on ollut jo ihan tarpeeksi. Mutta jos kaikesta huolimatta ja neuvoista välittämättä Hakkaraisen linjan valitsee niin seuraukset tulee kestää eikä nössöillä jos tulee takaisin samassa rekisterissä. Kuitenkin erimieltä voi olla asiallisestikin vaikka häneltä se ei näy onnistuvan.

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

”Perussuomalaisena ehdokkaana saan toistuvasti kuulla piikittelyä kanssaehdokkaitteni edesottamuksista.
Nämä kanssaehdokkaitteni tekemiset ovat itselleni täysin yhdentekeviä eivätkä vaikuta ehdokkaana olemiseeni.”
Älä nyt, eivät ne ole yhdentekeviä, vaan tuiki tärkeät. Ilman Hakkaraista tätäkään tekstiäsi ei edes luettaisi. Siksi olet valmis hyväksymään hänen minkä tahansa toiminnan, jos vaikka pöydältä putoaisi muutama murunen sinullekin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset