Miksi vihaat ulkomaalaisia

Kerrottuani eduskuntavaaliehdokkuudestani Perussuomalaisten riveissä asiaa on kommentoitu minulle tyyliin ”on niin ikävää teillä se ulkomaalaisiin kohdistuva viha”. 

Kommentit ovat tulleet yllätyksenä, sillä en missään määrin tunnista itseäni määritelmästä. Kiitos vanhempieni, olen päässyt matkustamaan jo nuoresta iästä huomattavasti ikätovereitani enemmän, olen työskennellyt au pairina ja opiskellutkin ulkomailla. Minulla on monia hyviä ulkomaalaisia ystäviä, puhumattakaan lukuisista ulkomaalaistaustaisista hyvän päivän tuttavista. 

Todettakoon siis selkokielellä: Perussuomalaiset eivät vihaa ulkomaalaisia. Perussuomalaiset ovat eri mieltä kuin mm. Kokoomus, Keskusta, SDP, Vasemmistoliitto ja Vihreät siitä, miten verovarojamme pitäisi käyttää.

Perussuomalaiset haluavat, että suomalaisten verovarat käytetään suomalaisten hyväksi, eikä alati paisuviin maahanmuuton kuluihin. Perussuomalaisten maahanmuuttokriittisyys on siis ensisijaisesti erimielisyyttä verovarojemme käytöstä. 

Perussuomalaisia huolestuttaa myös maahanmuuton seurauksena tulevat lieveilmiöt, mm. turvallisuuden heikentyminen ja naisia alistavan rinnakkaisyhteiskunnan muodostuminen Suomeen. Meillä on turvattomuutta riittävästi omastakin takaa, eikä turvattomuutta ole syytä lisätä, vaan pyrittävä vähentämään sitä. Tasa-arvossa olemme edistyneet pitkälle, eikä tätä hyvää kehitystä pidä romuttaa monikulttuurisuusideologian takia, vaan pyrkiä edistämään tasa-arvoa jatkossakin. Näitä asioita tavoittelee perussuomalainen.

LauraKorpinen
Perussuomalaiset Helsinki

Asianajaja, varatuomari, yrittäjä

Helsingin kaupunginvaltuutettu (PS)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu