Laura Korpinen

Kommunismi ajassamme

Ihmisoikeusprofessori Martin Scheinin kertoi twitter-viestipalvelussa 10.4.2019 http://tinyurl.com/y5oev44v että Tanskan ja Saksan väestöntiheydellä Suomeen mahtuisi 40 - 80 miljoonaa asukasta. Hänen mukaansa mm. sosiaaliturvajärjestelmämme edellyttää rahoittajia, eikä tämä olisi keneltäkään pois.

Scheininin kannanotot ovat merkittäviä, koska häntä kuullaan eduskunnassa asiantuntijana perustuslakikysymyksissä. Hän oli mukana kuvioissa http://tinyurl.com/y2tv7y83 jo silloin, kun Suomen hallitusmuotoa muutettiin 1.8.1995 lukien siten, että oikeus toimeentuloon taattiin ”jokaiselle”.

Aiemmin Suomen kommunistiseen puolueeseen kuulunut Scheinin on kertonut hylänneensä kommunismin ja siirtyneensä ihmisoikeuksien kannattajaksi. Twiittiä lukiessa tulee kuitenkin itselleni se käsitys, että hänen ideologiansa on edelleen kommunismi, mutta uudelleen paketoituna. Jokainenhan voi miettiä sitä, mitä tarkoittaisi 40 - 80 miljoonaa uutta asukasta nykyisten suomalaisten kannalta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Ekologisten idioottien ehdotuksen järjellisyyden taso paljastuu siinä, kun laskee samalla menetelmällä Grönlantiin mahtuvien ihmisten lukumäärän, sehän on kolminkertainen Suomeen verrattuna.

Koska Suomen ilmastopolitiikkaan liittyy myös esimerkkinä olo, olen tarkastellut asiaa myös niin päin, että lasketaan CO2-päästöt maittain neliökilometriä kohti:
http://rjaaskel.puheenvuoro.uusisuomi.fi/272030-si...
Tällä tarkastelulla Suomi on hyvänä esimerkkinä niin Saksalle kuin Kiinallekin. Grönlanti sentään on Suomea reilusti vähäpäästöisempi kuten myös Keski-Afrikan tasavalta.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Kuinkahan paljon tänne mahtuisi Kiinan tai Intian mitoituksella? Ja olisiko se kuinka kivaa asumista sen jälkeen?

Käyttäjän Lumedemokratia kuva
Esa Heikkinen

Saksalaiset asiantuntijat totesivat jo ajat sitten että Suomen julkinen sektori voisi hallinnoida helposti 50 -60 miljoonaista kansaa. Julkinen sektori on vain noista ajoista paisunut kuin pullataikina eli ehkä sillä voisi jo hoitaa satamiljoonaisen kansan asiat.

Halllintokoneisto on siis jo valmiina, nyt puuttuvat vain veroja maksavat kymmenet miljoonat maahanmuuttajat jotka tuovat puuttuvat työpaikat tullessaan.

Ei tainnut arvoisa Ihmisoikeusprofessori kertoa mistäpäin maailmaa kannattaisi aloittaa näiden ihannemaahanmuuttajien etsintä?

Käyttäjän mikanter kuva
Mika Keränen

Martin Scheinin voi vapaasti väittää luopuneensa kommunismista, mutta ellei hän voi osoittaa jättäneensä myös DEMLA-menneisyyttään radikaalisti taakseen, koko selittelyllä on vähänlaisesti katetta.

Mutta mikä on tämä DEMLA, jonka puheenjohtajana myös Martin Scheinin on toiminut? Se on vuonna 1954 perustettu kommunistinen lakimiesyhdistys. ”DEMokraattiset LAkimiehet” on puljun virallinen nimi, mikä kertookin kaiken tarpeellisen. Sodan jälkeen meillä perustettiin uutterasti toinen toistaan ”demokraattisempia” organisaatioita, jotka kaikki julistautuivat marxilais-leniniläisen (eli stalinistisen) maailmankatsomuksen airuiksi maassamme. Näistä tunnetuin on epäilemättä ”Suomen Kansan Demokraattinen Liitto” eli SKDL, mikä oli kommunistien bulvaaniorganisaatio kaikissa vaaleissamme ennen 1980-lukua. Suomen Naisten Demokraattinen Liitto eli SNDL oli samaa koulukuntaa kuten oli myös Suomen Demokraattinen Nuorisoliitto tai Suomen Demokraattinen Pioneeriliitto. Miksipä siis kommarijuristitkaan olisivat jääneet pekkaa pahemmiksi.

DEMLAn ”ihmisoikeusaktivismi” on ollut ja on edelleen äärimmäisen turmiollista Suomen asian näkökulmasta, ja siksi on sääli, että niin harva tuntee tai ymmärtää tätä asiaa. Kaikkein vähiten sitä ymmärtää tai tuntee nykyinen vihervasemmistolainen establishmentimme, missä ei tietenkään ole mitään ihmettelemistä, mutta soisin täysijärkisten isänmaanystäviemme ymmärtävän tätä asiaa paremmin kuin nykyään on laita.

Martin Scheinin on paha mies, kaikin tavoin vihattava yksilö. Tässä saattoi nyt tulla ”vihapuhetta”, mutta minkäpä minä sille voin. Tosiasiat ovat tosiasioita. Anteeksi.

Käyttäjän Lumedemokratia kuva
Esa Heikkinen

Taisi Halonen Presidenttinä ollessaan järjestää useampia Demlan lakimiehiä eri puolille käräjä-, hovi- ja korkeimpaan oikeuteen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset