Ei ole parempaa rasismia, on vain rasismia

Perussuomalaisten nuorten epäonnistunut somepäivitys on lehtitietojen (Iltalehti 21.5.2019) mukaan poikinut rikosilmoituksen.

Itse osallistuin eilen 21.5.2019 Pasilan Puistojuhlan yhteydessä järjestettyyn EU-vaalipaneeliin. Vaalipaneelissa Vihreiden eurovaaliehdokas esitti toiveen, että suomalaiset näyttäisivät tulevaisuudessa etnisesti erinäköisiltä kuin nyt ja että europarlamentissa olisi vähemmän valkoisia keski-ikäisiä miehiä.

Ihonväri tai sukupuoli edellä kulkeva politiikka on vastenmielistä, tehtiin se mistä suunnasta tahansa. Olen itse 1960-luvulla syntynyt, ja koko oman elinikäni etnisesti erinäköisiä on ollut menestyvinä näyttelijöinä, laulajina, urheilijoina, poliitikkoina jne jne. Tämä kehitys huipentui, kun afrikkalaisen miehen poika valittiin maailman mahtavimpaan tehtävään, Yhdysvaltain presidentiksi. Myös naiset ovat edenneet yhteiskunnassamme aivan huipulle saakka. Samaan aikaan on syntynyt uusia ongelmia, Suomessa tunnustetaan nuorten miesten syrjäytyminen, ja maailmalla valkoiset köyhälistöt ovat olleet tiedossa vuosikymmenet.

Olemme siten jo kauan sitten siirtyneet aikaan, jossa ihmisen menestyminen ei riipu etnisestä taustasta, vaan moninaisista muista syistä, joista keskeisimpänä yksilön oma suoriutuminen.

Hyökkäyksiä ihonväriä kohtaan ei pidä suvaita mistään suunnasta. Myös toiveet siitä, että politiikkaa pitäisi harjoittaa lähtökohdista, että kansakunta tietoisesti muutetaan etnisesti tietynnäköiseksi, on rasistista ja pitää sellaiseksi myös tunnustaa, riippumatta siitä, kuka näkemyksen kulloinkin esittää.

LauraKorpinen
Perussuomalaiset Helsinki

Asianajaja, varatuomari, yrittäjä

Helsingin kaupunginvaltuutettu (PS)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu