Agendamedialistin etnonationalismi

Haluan onnitella valtamediaa innovatiivisuudesta. On lanseerattu uusi pilkkanimi, ”etnonationalisti”. Kun Johanna Vehkoon saaman tuomion jälkeen joudutaan välttämään rasisti ja natsi –termien viljelyä, on kehitettävä uutta sanastoa. Sana ”etnonationalisti” on terminä sopivan epämääräinen, ja siksi sopiva agendamedialistien uuskieliseksi leimakirveeksi.

Perussuomalaiset valitsivat Tampereen puoluekokouksessa erinomaisen puheenjohtajiston ja puoluesihteerin. Sen sijaan, että agendamedialistit myöntäisivät, että tehtäviin uusina valitut ovat asiakeskeisiä, koulutettuja, ja kansalaisinakin nuhteettomia ja edustavia, halutaan kiivaasti löytää moitittavaa. Tähän ongelmaan uusi haukkumasana tuo ratkaisun. Termiä toistellaan vihjailevassa sävyssä, epämääräisten ja yleensä toimittajan oman mielikuvituksen värittämien selitysten saattelemana. Näin pyritään isolla koneistolla luomaan varjo sinne, missä sitä ei agendamedialistin harmiksi ole.

Uuden haukkumasanan käyttö ei liity leimattavien ihmisten todellisuudessa sanomaan tai kirjoittamaan, vaan kuvastaa käyttäjänsä pyrkimystä vastakkainasettelun luomiseen. Termiä rummutetaan, kunnes kaikki ymmärtävät, että kyse on pahasta ja pimeyttä edustavasta kansanryhmästä. Harva huomaa, että näin toimien sanan käyttäjä on todellisuudessa itse vaarassa siirtyä kansanryhmän kiihottamispykälän piiriin, poliittiseksi etnonationalistiksi.

Agendamedialisti haluaa omassa poliittisessa etnonationalismissaan hävittää kulttuurillisen, kielellisen ja historiallisen suomalaisuuden, ja rinnastaa suomalaisuuden pelkkään paperikansalaisuuteen.

Perussuomalainen puolestaan tunnustaa, että Suomella on oma historiansa, suomalainen kulttuurinsa ja kielensä ja että näillä on keskeinen arvonsa. Perussuomalainen tunnustaa myös sen, ettei historia tule valmiiksi eikä kulttuuri ole muuttumaton.

Epäloogisuudessaan agendamedialisti itkee intiaanien perään. Niin toki minäkin. Mutta toisin kuin minä, agendamedialisti ajaa kehitystä, joka tekee suomalaisista tulevaisuuden intiaaneja.

Ja silloin jäisimme suomalaisina konkreettisesti vain paperille.

 

LauraKorpinen
Perussuomalaiset Helsinki

Asianajaja, varatuomari, yrittäjä

Helsingin kaupunginvaltuutettu (PS)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu